Loading...
 

Hvem vil du gerne tale med?

            1. Hvor mange kender du?
            2. Hvor mange kender dig?
            3. Hvor meget ved du om dem, du kender?
            4. Hvor meget ved dem, du kender, om dig?
            5. Hvor mange har tillid til dig?
            6. Hvor mange har du tillid til?

Det hele starter med det første møde og den første snak.

 Hvem vil du så tale med?

Som forberedelse til et netværks møde vil du kunne styrke værdien af din deltagelse i netværket, hvis du har en plan, så du kan blive klogere på, hvem alle dine netværkskolleger er, hvad du kan hjælpe dem med, hvad planer de har for fremtiden, hvorfor de arbejder med det, de gør, hvad det er for en værdi, de skaber for deres kunder osv. 

Dit netværk er typisk et lokalt fællesskab med medlemmer, der hver især har mange erfaringer gennem deres liv og virke. Mennesker, der gerne vil være noget for andre.

Det kan give dig mulighed for at få inspiration, viden og et godt venskab med stærke relationer.

Men det første skridt til at få værdi og glæde af fællesskabet, er at skabe endnu bedre relationer til dine netværkskolleger, så du bliver bedre til at hjælpe og modtage hjælp!

Forbered dig derfor til hvert netværks møde med at vælge det medlem, du vil sidde ved siden af, så du hver gang sidder sammen med et medlem, du ikke har talt med før.

Inden dagens møde er afsluttet, kan du foreslå den, du sidder ved siden af, at i mødes til en kop kaffe eller et 1-1 møde, så i kan blive endnu klogere på hinanden og jeres planer for fremtiden.

Jo bedre du kender dine netværkskolleger, og jo bedre de kender dig, jo stærkere bliver jeres relation. Du skal tænke på, at alle har mellem 300 og 500 gode kontakter, kontakter som den gode relation kan give dig adgang til, hvis tilliden er til stede.

Dermed vil jeres mulighed for at hjælpe hinanden og andre i netværket blive bedre og bedre. Det styrker netværket og fællesskabet og gør jeres netværk mere interessant for andre og potentielle nye medlemmer.

Få mere viden her:

1-1 mødet

Realations-dialogen

Smalltalk

 

Book en netværks-sparring her!