Loading...
 

Hvem vil du have personligt møde med?

Relationer er uden sammenligning det vigtigste i et menneskes liv. Det giver et langt liv, et godt liv og samtidig et godt helbred.

Relationer er også det største aktiv, når:

  • Du skal have kunder i forretningen.
  • Du skal have de rigtige samarbejdspartnere.
  • Du skal have de bedste leverandører.
  • Du vil tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere.   
  • Du vil have dit drømmejob.
  • Du vil have de bedste venner.
  • Du skal finde den rigtige livsledsager.

Skulle du være i tvivl, så hør denne TED-talk med Robert Waldinger om det længste forskningsprojekt i, hvad der giver det gode liv! -> Video her

 

Mange vil måske tænke: Hvorfor skal vi reservere tid til personlige samtaler med andre mennesker? Hverdagen er jo fyldt med gøremål, så hvordan og hvorfor skal jeg rive en time eller to ud af en presset hverdag til en samtale?

Du møder sikkert mange mennesker igennem en uge, du har sikkert også mange kontakter på LinkedIn, Facebook og andre steder. MEN! Hvad og hvor meget ved du om alle dine kontakter? Og hvad og hvor meget ved dine kontakter om dig?

Hvordan skal du kunne skabe værdifulde relationer til andre mennesker, når du ikke reelt ved noget om, hvem de er? Og modsat, hvordan skal nogen kunne have en værdifuld relation til dig, hvis de reelt ikke ved noget om dig?

Det hele starter med en samtale. Jeg kalder den slags samtaler for en personlig relations samtale, hvor det overordnede formål er at blive klogere på, hvem den anden person rigtig er.

Det gør ikke noget at huske på, at den anden person typisk har 300-500 gode kontakter, som den anden person kan åbne for dig, hvis tilliden og relationen er god.

Hvem vil du så gerne have en personlig relations samtale med?

Du kunne jo starte med den, du har siddet ved siden af ved netværksmødet, eller personer du har mødt.

Undervurder aldrig nogen. En god gammel huskesætning er, at du ikke ved noget om nogen, før du har talt med dem.

Stil gode åbne HV-spørgsmål, lyt og lær. Det kan være starten på en rigtig god, stærk, langvarig og værdifuld relation for livet.

Du kan også få inspiration ved at se på følgende:

Smalltalk

 

 

 

Book en netværks-sparring her!